kolmapäev, 24. aprill 2024    

AVALEHT
TEATED
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

JUTLUSED JA TEKSTID


Kallis kaasteeline,

kes Sa oled sattunud meie kodulehele juhuslikult või otsid siit teadlikult infot koguduse ettevõtmiste või töötegijate, jumalateenistuste või kiriklike talituste kohta.

Internetiavarustes loovides ja erinevat liiki teavet läbi mäludes võid kogemata komistada mõnele ilusale leiule, mida Sa polegi mõistnud otsida, kuid mis muudab su päeva teiseks. Või võtad korraks, mõneks minutiks aja maha ja küsid endalt: mida ma õigupoolest otsin, mida tahan teada saada, mis või kes saab olla mulle teejuhiks.

Selle kodulehe – Viljandi Jaani koguduse kodulehe taga on hulk inimesi, kes kuuluvad meie kogudusse. Inimesed nagu sina – oma heade ja halbade külgedega, oma unistuste ja pettumustega, oma lootuste ja igatsustega. Me ei ole täiuslikud, aga me igatseme pimedusest valguse kätte. Ja me oleme selle valguse ära tundnud Kristuses, Jumala Pojas.

Aasta kõige pimedamas ajas tahan kutsuda Sind igavese valguse juurde. Süüta küünal ja palveta kellegi eest, keda armastad. Ning lase Jumala armastusel puudutada oma hinge ning valgustada Sinu teekonda.

Oled oodatud meie kirikusse ja kogudusse.



Marko Tiitus
Viljandi Jaani koguduse õpetaja




| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346