reede, 19. aprill 2024    

AVALEHT
TEATED
   Kuukava
   Uudised ja teated
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

UUDISED JA TEATED

TAIêE EUROOPA NOORTE KOKKUTULEK BERLIINIS

28.12.2011-01.01.2012
Hea noor!

Taizé kloostri vennad ootavad väga ja teevad ettevalmistusi, et kohtuda meiega aastavahetusel Berliinis, Saksamaal, kus kirikute ja linnapea kutsel toimub 28. detsembrist kuni 1. jaanuarini 34. Euroopa noorte kokkutulek. Selleks, et meid ja kümneid tuhandeid noori aasta lõpus lahkelt vastu võtta, töötavad Taizé vennad koos Püha Andrease õdede ja vabatahtlike noortega juba septembrikuu keskpaigast alates.

Euroopa kokkutulekud on peamiselt noortele vanuses 17-35 eluaastat. Ka Sina oled väga kutsutud, et osa saada palverännakust ja kohtuda toredate noortega, kes tulevad kokku üle terve maailma. Nii uskujad kui kahtlejad. Kõik on teretulnud, et teha aasta lõpp eriliseks ja meeldejäävaks ning minna rõõmuga uude aastasse!

Osale usalduse palverännakul Berliinis ja...
... palveta koos kümnete tuhandete noortega üle kogu Euroopa, laula, ole vaikuses ja jaga oma usku.
... koge külalislahkust Berliini peredes.
... avasta Jumala kohalolu linnas, mis on avatud erineva traditsiooni-, kultuuri- ja religioonitaustaga inimestele.
... kohtu inimestega, kes kuulutavad keset tänapäeva väljakutseid kõikjal linnas oma eluga Evangeeliumi.
... avasta kogukond linnas, mis on pikka aega olnud lõhestatud ning mis nüüd liigub rahu, usalduse ja lootuse radadel.

Kulude katmisest

Tänu bussifirma mõistvale suhtumisele ja heale tahtele maksab reis mugavas bussis ja heas seltskonnas marsruudil Tallinn-Berliin-Tallinn esialgsete arvutuste kohaselt 170 €. Tegemist on esialgse, kuid tõenäolise hinnaga ning täpne summa sõltub bussi täituvusest.
Reisikuludele lisandub Sinu panus, mis katab söögi, kohaliku transpordi ja muud kokkutuleku kulud. Panuse suurus erineb riigiti vastavalt riigi suhtelisele jõukusele. Eestlaste panused on järgnevad:
Noored: 55 €.
Üle 35-aastased: 85 €

Sõitu Berliini alustame 26. detsembril ning tagasi Eestis oleme 3. jaanuaril. Kõik täpsemad reisiga seotud asjaolud selguvad lähiajal, millest annan huvitatutele teada.

Kokkutulekust osavõtjaid võõrustavad perekonnad Berliinis ja selle eeslinnades. Mõnede osalejate majutuseks võib osutuda koguduse maja, kool jne. Seepärast võta kaasa magamiskott ja madrats.
Kiirusta registreerimisega, bussis on ainult 50 kohta! Registreerida saad kuni 23. novembrini 2011 meilitsireenatolmik@gmail.com või telefonitsi 523 4456. Registreeringu kinnituseks palun tasu esimene osa reisi maksumusest – 95 eurot – samuti 23. novembriks.

Selleks, et saaksid vastuseid nii Taizé’ga kui reisiga seotud küsimustele, oled lahkelt oodatud Taizé palvusele Tallinnas: 26. novembril kell 18.00 Mustamäe Maarja Magdaleena koguduses advendipalvus (Tammsaare tee 135, Mustamäe Linnaosa Valitsuse keldrikorrusel, sissepääs sisehoovist)

Reena Tolmik
e-post: reenatolmik@gmail.com
tel 523 4456

Kuulutus (.jpg) »

Vaata kokkutulekuga seotud informatsiooni ja programmi »

« tagasi


| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346