neljapäev, 25. aprill 2024    

AVALEHT
TEATED
   Kuukava
   Uudised ja teated
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

UUDISED JA TEATED

15. KIRIKUNOORTE TALVEPÄEVAD NÄHTAMATU PÕLTSAMAAL

10.-12. veebruaril 2012

Täna, 23.jaanuaril, algas Kirikunoorte Talvepäevade registreerimine. Piletite ja toitlustuspaketi soodustus kehtib k.a. 5.veebruaril 2012 registreerinud ning osaluse ja/või toitlustuse eest tasunud osalejatele.

Talvistele noortepäevadele oodatakse osalema nii noori alates 14. eluaastast kui ka noortejuhte ja vaimulikke.

2012 aasta talvepäevadel üldiseks eesmärgiks on: pakkuda noortele ja noortejuhtidel võimalust omandada uusi teadmisi ja kogemusi nii kristlusest kui erinevatest kultuuridest.
Noori kutsutakse üles mõtlema kes või mis mõjutab nende elu siin maa peal. Noortejuhte ja vaimulikke aga arutlema selle üle, mis mõjutab kiriklikku noorsootööd meil ja mujal ning kuidas innustada noori olema kristlane ja teenima ühiskonda.

Programmi raames on kavas: palvused, seminarid „Varjatud mõjutajad minu elus”, väikerühmad, välitegevused, töötoad, õhtuprogrammid, kontserdid ja ühislaulud, vaba lava, üllatused jms.
Töötubades saab õppida klaasikunsti, gospeltantsu, valmistama Itaalia roogi, õppida tundma orelit ja orelimuusikat ning erinevate rahvaste tantse ja mänge.
Lauluhuvilised saavad osaleda talvepäevade superstaari konkursil, esitades vaimulikke noorte laule.

Seminare juhivad: Sakari ja Riikka Seppälä, Urmas Nagel, Allan Praats, Andrus Mõttus. Teiste seas kõnelevad Markus Haamer, Hanna-Kerli Metsala jt. Musitseerivad ja laulavad: housebänd, EELK Põltsamaa koguduse noortekoor ja ülistusgrupp, Black Night jt.

Töötubasid juhendavad: Paul Bobkov, Ülle Noormägi, Fausto Di Nella, Helen Kuldkepp, Aive Peil. Talvepäevade superstaari külalisþüriiliige on aga muusik ja noortejuht IPE Vettenranta Soomest.

2012 aasta Talvepäevad on enam rahvusvahelise suunitlusega, mistõttu on korraldajate hulka kaasatud juhendajaid Soomest ja Itaaliast. Ühtlasi osalevad talvepäevadel ka Kangasala Soome koguduse noored. Taotluseks on pakkuda osalejatele võimalust kultuuridevaheliseks õppimiseks (sh religioonist).

Nii pakub ka laupäevane noortejuhtide ja vaimulike seminar-ümarlaud võimalust õppida ja kogemusi vahetada kiriku noorsootööst Soomes ja Eestis.

Nimelt toimub laupäeval, 11.veebruaril, ajavahemikus 12.00-13.15 ja 14.30-16.00 noorsootöötajate ja vaimulike kogemustevahetuse seminar-ümarlaud, kuhu oodatakse juhte mõtlema ning arutlema teemadel: missugused on varjatud mõjutajad, mis kujundavad kiriku kui organisatsiooni noorsootööd ja kas need muutuvad ajas?.
Samuti arutletakse teemal: Kuidas julgustada noori olema kristlane ja teenima ühiskonda?. Lektoriteks Sakari ja Riikka Seppälä Soomest. Toimumiskoht kirikla (Allika 1).
PS! AINLULT noortejuhtide ja juhtide teeviku programmis osalemine on prii! Toit omal kulul!

Noortepäevade korraldamist toetavad: Haridus- ja teadusministeerium, EELK Põltsamaa kogudus, E-Piim, Põltsamaa Felix AS, Vecordia Põltsamaa Vorstitööstus OÜ jt.

Ulvi Uutar
e-post: ulviuutar@gmail.com
tel 55578237

Talvepäevade registreerimine ja täpsem info toimuva kohta kodulehel »

« tagasi


| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346