neljapäev, 28. märts 2024    

AVALEHT
TEATED
   Kuukava
   Uudised ja teated
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

UUDISED JA TEATED

NOORTE TALVEPÄEVAD „ILMUTUS” PÕLTSAMAAL 7.-9.02

7.-9. veebruaril 2014 toimuvad taaskord Rahvusvahelised Oikumeenilised Noorte Talvepäevad „Ilmutus” Põltsamaal. Talvistele noortepäevadele oodatakse osalema  erinevate konfessioonide noori alates 12. eluaastast, aga samuti noortejuhte ja vaimulikke. Noorte talvepäevadel osalevad teiste seas nii Kangasala kui Tapio koguduse noored Soomest. Rahvusvahelise projekti korraldab EELK Põltsamaa kogudus koostöös kohalike koguduste noortega ja Soome Ev. Lut Kiriku Kangasala kogudusega.

 

Talvepäevade teema “Ilmutus” raames arutletakse ühiselt selle üle: mis see ilmutus on? Kellele Jumal end ilmutab? Kas igaühele või vaid valitutele? Missugune on elu ilmutusega ja missugune ilmutuseta? Kuidas mõjutab Jumala ilmutus meid, inimesi?

Arutlusi, seminare ning oma usulisi kogemusi jagavad: Marko Tiitus, Allan Kroll, Kristjan Luhamets, Mari Vahermägi, Jakob Remmel, Riikka Seppelä jt.

 

Talvepäevade programmi raames toimuvad: Emmause Missa, palvused, seminarid „Ilmutusega ja ilmutuseta”, arutelud väikerühmades, geopeitus-fotojaht, erinevad töötoad, õhtuprogrammid, kontserdid ja ühislaulmised, vaba lava, üllatused jms. Lauluhuvilised saavad osaleda talvepäevade superstaari konkursil, esitades vaimulikke noorte laule.

 

Musitseerivad ja laulavad: housebänd, SILVER SEPP, REINARU VENNAD, noorte ülistubänd WOLF, EELK Põltsamaa koguduse noortekoor ja ülistusgrupp. Popp-pärimusmuusik ja fantaasiapillide looja Silver Sepa ning Reinaru Vendade kontserte saavad kõik soovijad kuulama tulla laupäeval, 8.veebruari õhtul, algusega kell 21.00 Põltsamaa kultuurimajja. Selleks tuleb osta kontserdipilet kohapealt.

 

Talvepäevade lahutamatuks programmi osaks on ka erinevad töötoad, mida sel korral juhendavad: Marek Tamm ja Carl Heinrich Pruun (breakdance), Kertu Ütt (zumba),  Mailiis Laur (kunst - pimekrokii), Arho Tuhkru (kirikuõpetaja elu ja rännakud maailmas), Hanna Hark (fotograafia), erinevad religioonid (Riikka Seppelä), õigeusu kiriku külastus (isa Stefan).

Õhtuprogrammid sisaldavad nii ühislaulmist, kõnesid, ülistuslaule, sketše, esinemisi kui üllatusi!

 

Heaks tavaks on kujunenud noortejuhtide ja vaimulike kogemustevahetamise ümarlaud. Sel aastal toimub see laupäeval, 8.veebruaril, ajavahemikus 11.30-13.00 EELK Põltsamaa kiriklas (Allika 1). Kutsume vaimulikke ja noortega tegelejaid kuulama ettekandeid ning mõtisklema-arutlema tänapäeva noorte usuliste arusaamade ja uskumsute üle. Ühtlasi mõtlema, kas ja kuidas on sellises nn “uue vaimsusega” maailmas võimalik teha kristlikku noorsootööd. Lektoriteks Tuuli Võsa, Mari Vahermägi ja Jakob Remmel. Kõik huvilised on kogu südamest oodatud osalema, kaasa mõtlema ja arutama!

PS! AINLULT noortejuhtide ja juhtide seminaris osalemine on prii! Toit omal kulul!

Talvepäevade registreerimine ja täpsem info toimuva kohta kodulehel: www.allikal.com                    

Osalustasu soodustus kehtib, kui registreerid end ja tasud osalustasu hiljemalt 2.veebruariks!



« tagasi


| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346