neljapäev, 28. märts 2024    

AVALEHT
TEATED
   Kuukava
   Uudised ja teated
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

UUDISED JA TEATED

ARSISE KELLADEANSAMBLI KONTSERT

19.detsember, kell 18

Arsise kellade ansambli jõulukontserdid toimuvad 19.-26.detsembril Võrus, Viljandis, Haapsalus, Märjamaal, Tallinnas, Pärnus, Valgas ja Tartus.

Viljandi Jaani kirikus toimub kontsert 19.detsembril kell 18

Sellel aastal on Arsise jõulukavas osalemas kaks säravat solisti – staarisaatest Eesti muusikamaastikule kerkinudMIKK MÄE ja klassikalise kitarri maailmas tuntud virtuoos RÉMI BOUCHER Kanadast.

Mõlemad solistid on öelnud, et muusika armastuse said nad kaasa oma vanematelt, kes tänaseni kas tööalaselt või hobi korras muusikaga tegelevad. Kui Mikk Mäe muusikaõpingud algasid klassikaliselt, lauldes Tallinna Poistekooris ja õppides kitarri Tallinna Muusikakoolis, siis Rémi Boucher’i muusikutee sai alguse hoopiski rock-ansamblis. Täna teatakse Mikk Mäe’d kui mahedahäälset kergemuusika esitajat, kes käesoleval hooajal hullutab eesti publikut ka TV3 näosaates. Rémi Boucher’i aga tuntakse kui omanäolise mängutehnikaga võrratut klassikalise kitarri mängijat, kes on paljude rahvusvaheliste konkursside, auhindade ja stipendiumide võitja ning hinnatud professor Québec’i Konservatooriumis, Kanadas.

Arsise kellade ansambel ja säravad solistid pakuvad põnevat sümbioosi, kus põimuvad hea klassika ja armsad jõululaulud, mis puudutavad hinge ning soojendavad südant. Kontserti juhib Arsise kunstiline juht ja dirigent Aivar Mäe.

Kontserdi plakat (.jpg) »

« tagasi


| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346