reede, 26. aprill 2024    

AVALEHT
TEATED
   Kuukava
   Uudised ja teated
KIRIK JA KOGUDUS
VAIMULIK
JUTLUSED JA TEKSTID
JUHATUS JA NÕUKOGU
TÖÖTAJAD
TOIMKONNAD
JUMALATEENISTUS
LEERIKOOL
KIRIKLIKUD TALITUSED
MUUSIKAELU
LAPSED JA PERED
NOORED
DIAKOONIA
ANNETUSED
GALERII
AJA LEHT
TÄNAME

SISERING

UUDISED JA TEATED

KIRIKUTEENIJA MAIE TööLE õNNISTAMISEST

Pühapäev, 9.oktoober

Head koguduseliikmed!

Anname teada, et pühapäevasel lõikustänupüha jumalateenistusel õnnistas koguduse õpetaja Marko Tiitus kirikuteenija ametisse Maie Kasvandiku.
Maie Kasvandik (67) on Viljandi Jaani koguduse liige aastast 1997, osalenud aktiivselt koguduse nõukogu, diakooniatöö toimkonna, jumalateenistuselu ja kirikumuusika toimkonna ning piibli- ja palveringi tegevuses. Varem on Maie töötanud AS Tere ja viimastel aastatel olnud kodune.
Kirikuteenija on koguduse vaimuliku lähim abiline jumalateenistuste ja kiriklike talituste läbiviimisel organisti järel. Kirikuteenija ülesandeks on vastutada kiriku ja abiruumide puhtuse ning korra eest, seada kirik ja altar valmis jumalateenistusteks ning kiriklikeks talitusteks ja abistada vaimulikku nende ajal, võtta vastu külalisi ja turismigruppe. Kirikuteenija on esimene, kes kiriku uksel tulijaid tervitab ja vastu võtab - omamoodi visiitkaart kogudusele ja Kristusele.
"Minu kõige suurem soov on teenida selles ametis Jumalat," ütleb Maie Kasvandik. "Olen ammu igatsenud teha midagi, mis oleks mulle hingelähedane ja tuleks kasuks kogudusele."
Jaani kogudus soovib Maiele Jumala õnnistust uues ametis.

 



« tagasi


| üles |

 

 

EELK Viljandi Jaani kogudus Pikk 6, 71003 Viljandi, tel 433 3000, viljandi.jaani[ät]eelk.ee
arveldusarve SEB Pank: EE6610 100 220 503 960 04
arveldusarve Swedbank: EE752 200 221 057 689 936
reg kood 80209346